Autoflowering Mix

Autoflowering MixAutoflowering Mix

Autoflowering Mix

01-RQU-03-23

Αυτό είναι το ιδανικό μείγμα για εσάς που θέλετε να καλλιεργήσετε αλλά δεν είστε σίγουροι για ποιούς από τους autoflowering σπόρους μας να επιλέξετε.
Base price 17,34 €
Base price for variant 17,34 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Salesprice with discount
Sales price 21,50 €
Total: 21,50 €
Sales price without tax 17,34 €
Total without tax: 17,34 €
Discount
Total discount:
Tax amount 4,16 €
Total Tax: 4,16 €
Τιμή / kg:
Description

Autoflowering Mix

Θέλετε να καλλιεργήσετε αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποια από τα στελέχη Autoflowering μας να επιλέξετε ; Αυτό είναι το ιδανικό μείγμα για εσάς.

Πρόκειται για ένα μεικτό πακέτο με μια επιλογή από τα αρχικά και τα νέα στελέχη Autoflowering. Όλες οι ποικιλίες είναι αυτόματες και όλες είναι θηλυκοποιημένες.

Καθώς όλες οι ποικιλίες είναι Autoflowering, η χρονική περίοδος ή οι ώρες φωτός δεν αποτελούν πρόβλημα. Μπορούν να φυτευτούν και να καλλιεργηθούν σχεδόν οπουδήποτε, σχεδόν σε οποιαδήποτε στιγμή. Σε εξωτερικούς χώρους είναι δυνατή η πολλαπλή συγκομιδή μέσα σε μία εποχή. Όλες αυτές οι ποικιλίες μπορούν επίσης να καλλιεργηθούν σε εσωτερικούς χώρους.

Αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει μερικά από τα εκπληκτικά νέα μας Autoflowering υβρίδια – Royal Jack Automatic, Royal Kush Automatic και Royal Bluematic.

Αυτές είναι όλες οι εκδόσεις Autoflowering κλασικών στελεχών, γνωστών και αγαπημένων σε όλο τον κόσμο.

Το Royal Bluematic θα είναι έτοιμο για συγκομιδή σε 8 έως 9 εβδομάδες. Το Royal Jack Automatic θα διαρκέσει λίγο περισσότερο, τελειώνοντας σε περίπου 9 έως 10 εβδομάδες.

Θα λάβετε επίσης μερικά από τα κλασσικά μας στελέχη Autoflowering -Royal Jack Automatic, Diesel Automatic, Quick One και Royal Kush.

Αυτά ήταν μερικά από τα πρώτα στελέχη Autoflowering που απελευθερώθηκαν και έγιναν γρήγορα αγαπημένα με πολλούς καλλιεργητές Autoflowering.

Όλες αυτές οι ποικιλίες θα είναι έτοιμες για συγκομιδή από σπόρο σε μόλις 8 έως 9 εβδομάδες.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε μερικά διαφορετικά στελέχη Autoflowering με μια σειρά υψηλών επιδόσεων και γεύσεων, όλα έτοιμα για συγκομιδή σε λιγότερο από 10 εβδομάδες, τότε δοκιμάστε το Autoflowering Mix!

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
You must be 18 or older to enter!

Our content is Age Restricted for guests above 18 years old

210 01 05 420

Εξυπηρετούμε και με τηλεφωνικές παραγγελίες (10.00 - 16.00) και αποστολή με courier!