Wild Thailand Ryder

Wild Thailand Ryder

Wild Thailand Ryder

01-WOR-03-03

Το Wild Thailand Ryder είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα καθαρό στέλεχος από τα νησιά Ko Chang (Ταϊλάνδη), με ένα ...
Base price 19,35 €
Base price for variant 19,35 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Salesprice with discount
Sales price 24,00 €
Total: 24,00 €
Sales price without tax 19,35 €
Total without tax: 19,35 €
Discount
Total discount:
Tax amount 4,65 €
Total Tax: 4,65 €
Τιμή / kg:
Description

Wild Thailand Ryder

Το Wild Thailand Ryder είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα καθαρό στέλεχος από τα νησιά Ko Chang (Ταϊλάνδη), με ένα στέλεχος που διαθέτει από τα υψηλότερα επίπεδα THC στον κόσμο, και ένα Ruderalis.

Διασταυρώνοντας με ένα εξαιρετικό δείγμα της κάνναβης Ruderalis για πολλές γενιές μέσω παλίνδρομης διασταυρώσεως, έχουμε παράγει ένα στέλεχος με τα ασιατικά χαρακτηριστικά sativa που είναι προγραμματισμένο να ανθοφορήσει αυτόματα.

Το Wild Thailand Ryder μπορεί να καλλιεργηθεί σε εσωτερικούς χώρους ή έξω, όπου μπορεί εύκολα να φτάσει σε ύψος τα 150 εκατοστά ή και περισσότερο.

Αφού η ανθοφορία δεν εξαρτάται από τη φωτοπερίοδο, μπορεί να καλλιεργηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους, αν και οι αποδόσεις βελτιώνονται όσο καλύτερες είναι οι συνθήκες του περιβάλλοντος.

Μια καλή συμβουλή για την υπαίθρια καλλιέργεια είναι να φυτέψετε όσο το δυνατό συντομότερα πριν οι καλές καιρικές συνθήκες ξεκινήσουν και να επαναλάβετε λίγες μέρες πριν από τη συγκομιδή της πρώτης σοδειάς, για να δώσει δύο καλές συγκομιδές ετησίως.

Μερικοί καλλιεργητές βγάζουν περισσότερες, αν και λόγω των λιγότερο ευνοϊκών συνθηκών, οι καλλιέργειες αυτές τείνουν να είναι λιγότερο παραγωγικές.

Για εσωτερική καλλιέργεια προτείνουμε ένα ελαφρύ κύκλο φωτός/σκοταδιού 20/4, όλη τη διάρκεια του κύκλου.

Αυτό το στέλεχος είναι πολύ ισχυρό με ένα πολύ χαρούμενο, σχεδόν συναρπαστικό αποτέλεσμα, που μπορεί να είναι ιδιαίτερα φαρμακευτικό.

Η γεύση και το άρωμα, όπως αυτά του προγόνου του, θυμίζουν κίτρο και άνθη, με έναν υπαινιγμό θυμιάματος.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
You must be 18 or older to enter!

Our content is Age Restricted for guests above 18 years old